PayPal İngiltere'de Kripto Ticaretini Başlatmaya Hazırlanıyor ve DeFi’yi Araştırıyor

PayPal İngiltere'de Kripto Ticaretini Başlatmaya Hazırlanıyor ve DeFi’yi Araştırıyor

Küresel ödeme platformu PayPal, kripto ticaret hizmetlerini genişleteceği bir sonraki pazar olarak Birleşik Krallık'a bakıyor.

Şirketin çarşamba günkü ikinci çeyrek kazanç açıklamasına göre, PayPal bu dönem için kripto ticaretinde çok iyi bir performans sergiledi. CEO Dan Schulman, İngiltere'nin kripto ticaretinin sunulduğu bir sonraki ülke olacağını belirtti.

“Evet, kriptoda gördüğümüz ivmeden gerçekten memnun olmaya devam ediyoruz. Belki önümüzdeki ay Birleşik Krallık'ta lansman yapacağız, orada ticarete başlayacağız.” şeklinde söyledi.

Şirketin kripto alım satım platformuna işlevsellik eklediğini ve 15 Temmuz'da kripto satın alma limitlerini haftada 100.000 dolara çıkardığını hatırlattı.

Schulman, Pay with Venmo gelirlerinin yıldan yıla %183 arttığını ve Venmo'da kriptonun güçlü bir şekilde benimsendiğini ve alım-satım yapıldığını açıkladı. PayPal'ın sahibi olduğu şirket Venmo, nisan ortasında tahmini 70 milyon kullanıcıya kripto alım satım hizmetleri başlattı.

Merkezi olmayan finansla ilgili olarak Schulman, PayPal'ın "yeni nesil finansal sistemin neye benzediğini", akıllı sözleşmelerin ve merkezi olmayan uygulamaların platforma nasıl entegre edileceğini araştırdığını öne sürdü:

“Akıllı sözleşmeleri nasıl daha verimli kullanabiliriz? Varlıkları nasıl dijitalleştirebilir ve daha önce buna erişimi olmayan tüketicilere nasıl açabiliriz? Bazı ilginç DeFi uygulamaları da var. Bu yüzden gerçekten çok çalışıyoruz.”

Geçen hafta Paris'teki EthCC konferansından sızdırılan bir videonun, dünyanın en büyük merkezi olmayan borsası Uniswap'ın, diğer fintech firmaları arasında DeFi entegrasyonu konusunda PayPal ile görüştüğünü ortaya çıkardı.

28 Temmuz'da Cointelegraph, PayPal'ın yüksek getiri tasarrufları, doğrudan mevduat fonlarına erken erişim, mesajlaşma yetenekleri ve ek kripto işlevselliği içeren uygulamasının piyasaya sürülmeye neredeyse hazır olduğunu bildirdi.

Kaynak: CoinTelegraph

Benzer Haberler
Abone Ol

Haberlerimizden anında haberdar olmak için abone ol!

Uyarı! Sitemizdeki içerikler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak yorumlanmamalıdır. Makelelerde ve haberlerde bahsedilen hiçbir şey, herhangi bir kripto varlığı satın almak ve satmak için herhangi bir türde talep, tavsiye, teklif veya onay teşkil etmez. Herhangi bir finansal piyasada alım satım yapmak risk içerir ve fon kaybına neden olabilir. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalıdır.